вівторок, 21 червня 2016 р.

Дидактичні можливості програм офісного пакету

Дидактичні можливості програм офісного пакету

     Пакет Office - містить потужні прикладні програми, які легко працюють з текстами, числами та зображеннями. За допомогою цих програм вчитель може створити різноманітні дидактичні матеріали: для уроку або домашнього завдання, для групової або індивідуальної роботи, для класної або позакласної роботи тощо.

     WORD - потужний текстовий процесор, який дозволяє швидко створювати документ будь-якої складності з різних позначок: конспект. доповідь, реферат, кросворд, форму для тестування тощо. 

     EXCEL - табличний процесор, який може виконувати різні арифметичні дії над елементами таблиць, крім того, самостійно може виконувати різні операції: створення діаграм та графіків, створення банків даних та ін. Використовують програму Excel для різноманітних обліків, переведення цифр у діаграми та графіки, проведення аналізу, створення кросвордів, форми тошо.

     PowerPoint — дозволяє професійно підготувати презентацію, з використанням графіки та ефектно виготовленими тезами. Але, що найбільш чудово, що ви можете перетворити документ, створений у процесорі Word, до презентації завдяки лише одному натисканню кнопки миші. Крім того, за допомогою PowerPoint можливо створити окремі малюнки, та внести їх до текстів, або доповнити малюнок, будь-якими додатками. PowerPoint - можливо використовувати для підготовки презентацій та слайд-фільмів. Він надає можливості користувачу виконувати все необхідне - потужні функції роботи з текстом, які містять створення контуру тексту, засобів для малювання, побудову діаграм, великий набір стандартних ілюстрацій тощо.

Переглянути приклади використання офісних програм, як дидактичного матеріалу: прейти за посиланням.


Немає коментарів:

Дописати коментар